Perdut en la Immensa mar Blava

Opinions d'un navegant que espera que un dia o altre els vents bufin al seu favor per tal d'almenys, arribar tard o d'hora a bon port.

divendres, de febrer 09, 2007

M'estic radicalitzant

Davant del nostre sistema de vida no es pot ser un espectador. Sens dubte el món es una gran bola de merda condemnada a la auto destrucció, i ningú se n’adona que només som un maleït píxel enmig d’un univers infinit (nota: cal que la gent llegeixi més ciència ficció). I malgrat això, dins aquesta gran bola de merda, crec que encara queden coses per les que val viure i lluitar.

L’altre dia vaig dir-me, “ostres, malgrat tot, encara em queden sensacions que m’estimulen: els bons llibres, les bones cançons, satisfaccions mundanes que donen sentit al sense sentit.” Tot això molt probablement mentre feia quelcom, tal com pixar.

Encara que la vida a la terra sigui insignificant, i molt menys la nostre pròpia existència, petita i ridícula, crec que les desigualtats i les pressions a les que ens sotmet el sistema no poden passar-nos desapercebudes, cal posicionar i dir que no, que passo de ser un infeliç i prefereixo tenir actitud punk davant la vida, abans que ser fagocitat.

Sense actitud crítica, tot continua igual