Perdut en la Immensa mar Blava

Opinions d'un navegant que espera que un dia o altre els vents bufin al seu favor per tal d'almenys, arribar tard o d'hora a bon port.

divendres, de gener 19, 2007

No tot són desgràcies

Tard o d'hora hi han coses que surten bé. La vida no pot ser un maleït cementiri, en un moment o altre les coses han des sortir una mica bé, almenys no del tot malament.

Aquest blog va començar arrel d'un seguit de qüestions de característiques més aviat tristes, i post rera post ha sigut desig meu explicar aquestes qüestions que em torturaven, crec que es un bon mètode per a desfogar els desencontres diaris.

Ara mateix tinc la sensació d'haver travessat part d'aquesta mar, que no es altre cosa que la metàfora del dia a dia que amb la seva incertessa amb prou feines et deixa espai per planejar res, però segur que es senzillament momentani, un dia o altre sense saber com tornes a estar navegant amb una barca de merda enmig d'una tempesta, mullat i amb l'aigua fins el coll, intentant no enfonsar-te.

Es el que té estar de navegant sense un maleït mapa i sense tenir-ne gaire idea, a vegades t'equivoques, però també a vegades les coses surten bé.