Perdut en la Immensa mar Blava

Opinions d'un navegant que espera que un dia o altre els vents bufin al seu favor per tal d'almenys, arribar tard o d'hora a bon port.

dimarts, d’abril 11, 2006

Som persones amb una sensibilitat especial?

O som només individus que es queixen sense motiu?

Al llarg del curt espai de temps que fa que estic en aquest món dels blogs, te n’adones que n’hi ha molts de gent que literalment es buiden en les paraules i descripcions dels seus problemes i les seves vides. Et mostren en unes poques línies molta part del seu univers personal, a tu, que no ets res més que un desconegut. Entres dins els seus sentiments, pors i somnis.

Potser representi una democratització de l’escriptura publicable: tothom pot amb pocs mitjans escriure i dir allò que desitgi, encara que això no implica que algú ho llegeixi. Aquest blog es un exemple, ja que desconec si realment algú el visita.

Ara però, serem els que fem això persones amb una sensibilitat diferent, o això, si es cert, implica ser éssers dèbils? Sé que això no es cert, però he tingut la temptació de pensar que els forts no mostren els seus sentiments. Son sempre ferms i no senten pena o tristor. Potser això enllaci amb un post escrit dies enrera, sobre la poca educació sentimental que rebem, sobre la vergonya que representa plorar o confessar por.

Ens queixem per fets insignificants? Malgastem el temps relatant aquests assumptes? Ens queixem sense motiu? Som tots una colla de sonats? Si algú en té la resposta, pot escriure un comentari, algun altre navegant d’aquesta mar, potser tingui la solució.

1 Comments:

At 12:09 a. m., Anonymous Anònim said...

Personalment, no crec que les persones que mostrin els seus sentiments a un públic anònim i desconegut siguin més dèbils que la gent que no ho fa o no es planteja fer-ho, tot el contrari, doncs crec que els que ho fan són prou valents per mostrar-se tal com son sense saber com reaccionaran els possibles lectors. És relativament fàcil despullar-se sentimentalment davant d'un amic, doncs el coneixes prou bé com per entreveure com reaccionarà, saps com pensa i en definitiva t'hi sents a gust. Despullar-se sense saber qui et llegirà és -en canvi- un acte quasi heroic, doncs no en pots saber res del receptor del missatge, no saps com acollirà les teves propostes ni si en reaccionarà positivament o negativament. La necessitat de mostrar les pròpies neures a uns ulls desconguts doncs -i sempre sota el meu parer- no deixa de ser un acte de valentia digne de ser reconegut.

Salutacions

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home